Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Etusivu

Syyslomaleiri 23-27.10. !!

Talli, jonka etusivua juuri luet, kantaa nimeä Cavalier - virallisemmin Oriasema Cavalier ja tuttujen kesken Cava -  ja on melko pieni, kahdeksantoista + neljän karsinan tila Longtonin lähimaisemissa Lancashiressä, Ison-Britannian länsirannikolla. Kuten varmasti olet jo ymmärtänyt, Cavalier on oriasema, jonka toiminnan tarkoituksena on pääasiassa kilpailuttaa hevosia ja tarjota niitä sitten jalostukseen. Mitään superpollejahan ei tallistamme löydy, mutta sitäkin enemmän rehtejä ja rehellisiä kisaratsuja aka puskapolleja. Pienimuotoista puoliverikasvatustoimintaakin löytyy, mutta kasvatus on epävirallista, ja kasvatteja syntyy hyvin harvoin. Voit kyllä löytää hevosten joukosta nimiä, joilla on pääte CLR- silloin tiedät, että hevonen on oma kasvattini.

Tiloihimme kuuluu päätallin lisäksi mm. suuri, lämmitetty maneesi, ulkokenttä, kävelytyskone, neljän karsinan yksityistalli ja huippuhyvä pihatto, jossa vedenpitävät ponimme saavat viettää puolivilliä elämää, vapaana laumassa. Koska Lancashiren ilmastot ovat läpi vuoden melko suotuisat, voi pihatossa pitää myös vähemmän alkukantaisia hevos- ja ponirotuja, ja onhan pihatossa kaksi katosta, jotka takaavat suojan sateelta ja tuulelta.

Itse oriasema pistettiin toimintaan vuoden 2011 heinäkuun puolella, mutta tilat sekä muut aktiviteetit ovat laajentuneet siitä huomattavasti. Kilpailuja ja valmennuksia järjestetään säännöllisesti, ja jokainen on tervetullut pyörimään toimintamme mukana! :)

Cavalier on vuonna 2012 aloittanut hevosten vuokraamisen, ja nyt sinulla on mahdollista tutustua tallimme arkeen vuokraamalla ja kisaamalla hevostamme! Vuokraajan ankeaa arkea värittävät maneesi, hyvinhuollettu ulkokenttä ja tietysti upeat maastomme. Vuokraajien tehtäviin kuuluu myös kilpailuttaa hevosia, jotta Rose-parka ei joutuisi hermoraunion partaalle kaikkien vikuroivien poniensa kanssa ;D

Jos kiinnostustasi Cavalieriin vielä riittää, jatka eteenpäin ja etsi sivuilta lisätietoja (;

 ~ Rose, VRL-10801 - oriasema.cavalier@suomi24.fi

Linkkejä

• Linkkilistalla: x x x x x täynnä
• Y-työssä: x x x x x x x x täynnä
• Olemme listattuna: x x x x x x x x x x
• Naapuritallimme Falcon Springs
• Ystävyydessä  Evil Plan

 

• Klinikkamme on Juniper
• Tallikauppamme on EQP ja Mesty
Rehukauppaan
Tekijänoikeudet
Arvostelut & palautelomake

► Linkinvaihdossa: x x x x x x
► Y-työssä: x x x x x x x x
► Olemme listattuna: x x x x x x x x
► Klinikkamme on Juniper
► Tallikauppamme on EQP
► Kopioitavia yläkuvia täällä!
Tekijänoikeudet
Arvostelut & palautelomake
► Ystävyydessä  Evil Plan
1.7.2012 // Hauskaa heinäkuuta!! :) Tallimme on saanut jälleen kaksi uutta asukasta; hienon trakehnerori Vipin ja rauhallisen irkun, Paten. Uusia vuokriksia on tullut ja lisää tulee varmasti, kun hevosmäärä on uhkaavasti alkanut muistuttaa jättilaumaa. Tänään oli vaellus ja tiedossa on jo uutta ohjelmaa, villit estekisat 14.7! Tämän jälkeen on yksivuotistapahtuma, mutta se varmasti pidetään myöhempään kuin merkkipäivänä (30.7), matkani vuoksi. Myös leiriä olen ajatellut, pääsääntöisesti vuokraajille.
Otan enemmän kuin mielelläni vastaan ehdotuksia tuosta 1-vuotissynttäristä, sillä tällä hetkellä pää lyö tyhjää D8

Linkitä

Liitot / Seurat

Virtuaalitalli | A Sim-game Stable

ps. Jos pidät meistä, tykkääthän vrl:ssä

 

 

 

©2020 Cavalier - suntuubi.com