Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Astutusajanvaraus

Astutuksien ajanvaraukset hoidetaan nyt selventämisen vuoksi lomakkeella. Täytät vain ohjeiden mukaisesti alla olevan lomakkeen kaikki kohdat. Laittamalla Tallin osoite -kohtaan sähköpostisi saat vastauksen sähköpostitse, mikäli talliltasi ei löydy vieraskirjaa.

Rastittamalla Astutusmaksu -kohdan maksat samalla luonnollisesti astutusmaksun. Se ei tietenkään vaadi oikeaa rahaa :) Varsamaksu (700 v€) maksetaan kuvitteellisesti, kun varsa on syntynyt ja todettu terveeksi.

Tamman kriteerit & muita sääntöjä

• Tamman sivujen tulee olla siistit, ja sillä pitää olla lailliset kuvat. Sivuilla pitää olla jonkinlaista merkkiä aktiivisuudesta; haluamme jonkinlaista näyttöä siitä, että myös varsalla tulee olemaan jotain käyttöä, ja että varsa ylipäänsä tulee syntymään.

• Tamman ei välttämättä tarvitse edustaa täysin samaa rotua kuin orimme, ja esim. puoliverisiä ja ratsuponeja jalostettaessa risteytykset ovat sallittuja. Voit tarvittaessa kysyä risteytyksistä vieraskirjoitse. 

• Tammalla pitää olla ehdottomasti omat sivut. Sekä tamman että varsan uusista sivuista olisi hyvä ilmoittaa. 

• Varsan syntymästä tulee ehdottomasti ilmoittaa, vaikka talli lopettaisikin. Astutuksen peruuttaminen on myös mahdollista.

• Varsan sivuilla pitää olla merkittynä syntymäaika ja kasvattaja, jotta ei tule epäselvyyksiä oriiden jälkeläislistauksissa.

Sama talli voi varata viikossa enint. 4 astutusta!

Lomake

Tallin osoite:


Tamman osoite:


Orin nimi:


Astutusaika:


Maksa astutusmaksu (200 v€)


Virtuaalitalli | A Sim-game Stable

ps. Jos pidät meistä, tykkääthän vrl:ssä

 

 

 

©2020 Cavalier - suntuubi.com