Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Laatuarvostelun 21.4.'12 tulokset

Kiitos osallistujille! Kommentit saa kopioida hevosen sivuille, samaten erikoismainintojen kuvat.

Erikoismaininnat:

 

vain hevosten omistajat saavat kopioida!
 

→ Hevosorit (säkä yli 148 cm)

| palkinto: FV Mercury's Phantom, om. Riika
Kaunis, hyväliikkeinen ja siro nuori ori, jolla on kapasiteettia vaativiin koululuokkiin. Hyvä rakenne ja lihaskunto, tosin kaula voisi olla lihaksikkaampi oriksi. Upeat liikkeet, irtonainen ravi ja pyörivä ja rento laukka. Kilpailumenestystä ei valitettavasti ole, mutta sukua yhden ja puolen polven verran. Pitkä luonnekuvaus ja selkeä yleisilme sivulla.

|| palkinto: M.L. Ärräpää Jätkä, om. Sinte
Melko hyvä rakenne, kaula saisi olla pidempi. Ruhdikäs asento ja jalat hyvässä asennossa. Lihaksikas kaula ja takaosa. Liikkeet tasaisia, lievää etupainoa ravissa, ja laukka saisi olla eteenpäinpyrkivämpi. Muuten liikkui hyvin ja yhteistyöhaluisesti. Sivujen yleisilme on selkeä, mutta luonne melko lyhyt.

||| palkinto: Shamrock Boulevar WELL, om. Riika
Kaunismuotoinen pää ja upea rakenne. Kevyt ja ryhdikäs asento, valpas ilme ja erottuva säkä. Hyvässä lihaskunnossa. Liikkeet ovat irtonaiset ja korkeat, mutta ravissa se voisi käyttää takaosaansa paremmin. Kantaa itsensä hyvin myös laukassa. Luonteella on hyvä pituus ja sivujen yleisilme on hyvä.

4. sijalla: Ukkosen Poika, om. Tuuli
Kohtalainen rakenne, takaosa voisi olla lihaksikkaampi. Pää on iso, ja kaula on normaalinmittainen ja tukeva. Liikkeet suoria ja tasaisia, mutta eivät muuten laadukkaita. Paljon etupainoa sekä ravissa että laukassa. Lyhyt luonne, mutta selkeä yleisilme sivuilla.

HYLÄTTY: Tikkukaramelli YLT, syy: alle 2-vuotias


→ Hevostammat (säkä yli 148 cm)

| palkinto: Miss Universe, om. Piste
Sopusuhtainen, siro ja tyylikäs tamma. Kaula voisi olla pidempi, mutta hyvä lihaskunto ja jalkojen asento. Kauniit liikkeet, kantaa itsensä erittäin hyvin. Askeleet liidokkaat ja varmat, laukka hyvin koottua ja ravi eteenpäinpyrkivää. Sivut ovat selkeät ja kaikki tarvittava löytyy, luonnekuvausta olisin kyllä kaivannut.

|| palkinto: FV Iron Maiden, om. Riika
Täydellinen rakenne, kilpahevosen luonne ja kapasiteettia vaativiin luokkiin. Liikkeet melko hyviä, selkeästi enemmän este- kuin kouluhevosen tyyppiset askellajit. Laukka voisi olla aavistuksen lyhyempää, mutta hypyt ovat kauniin kaarevia. Sivujen yleisilme on melko selkeä.

||| palkinto: Rockefeller Street WELL, om. Alexandra
Kaunis tamma, mutta ei kuitenkaan kympin arvoinen. Rakenne on melko hyvä, samoin lihaksisto ja sopusuhtaisuus. Erittäin hyvänmuotoiset kavio ja nätti pää. Liikkeet korkeita, eivät kuitenkaan erityisen lennokkaita tai muuten silmäänpistävän hienoja. Paljon miinusta tulee kuvien pienuudesta ja huonosta laadusta.

4. sijalla: Aurora, om. Piste
Kaunis puoliverinen, kaula melko lyhyt, mutta muuten hyvä rakenne. Liikkeet myös hyviä, mutta eivät erityisen lennokkaita tai korkeita. Lievää etupainoa varsinkin ravissa. Hyppää hyvin ja mielellään, kantaa itsensä ja toimii rauhallisesti eri tilanteissa.

HYLÄTTY: Sugar Lady, syy: perustietoja ei löydy


→ Poniorit (säkä alle 148 cm)

| palkinto: Mr. King, om. Alexandra
Erittäin hyvärakenteinen ja rodunomainen shetlanninponi. Ponimaisista liikkeistä huolimatta omaa kauniit ja varmat askellajit, myös erittäin yhteistyöhaluinen ja hyväluonteinen ori! Hyppää mielellään ja hyvällä ilmavaralla myös vaativimpia esteitä :)

|| palkinto: M.L. London Bridge, om. Sinte
Kauniin värinen, hyvärakenteinen ja muutenkin täydellinen pikkuponi. Runko melko lyhyt, kaulakin saisi olla pidempi. Nuoreksi todella hyvät liikkeet, shetlanninponiksi lennokas ravi ja eteenpäinpyrkivä laukka. Sivujen yleisilme on selkeä, tarvittavat tiedot löytyvät.

|| palkinto: Remukylän Onni, om. Emilia
Upea rakenne, orimaisen paksu kaula ja hieno väritys. Sopusuhtainen kaula ja hyvä lihaskunto. Melko hyvät, mutta tikittävät liikkeet, ja sekä ravi että laukka voisivat olla eteenpäinpyrkivämpiä. Sivut ovat selkeät ja kaikki tiedot ovat kunnossa.

4. sijalla: Petite Peanut, om. Evy
Melko hyvä ja rodulle tyypillinen rakenne. Ryhdikäs asento ja hyväasentoiset jalat, sopusuhtainen pää, ei rakennevirheitä. Liikkeet ovat tikittäviä, mutta varmoja ja muuten hyviä. Tarvittavat tiedot löytyvät, ja sivut ovat selkeät.

5. sijalla: Emyras MG, om. Nelli
Hieno ja hyvärakenteinen haflinger. Seisoo ryhdikkäästi, hyvässä lihaskunnossa. Liikkeet melko hyviä, mutta eivät täydellisiä. Kantaa itsensä hyvin. Sivuilla ei ole paljon mitään perustietoja lukuunottamatta, muutenkin sekavat sivut.


→ Ponitammat (säkä alle 148 cm)

| palkinto: Vanilla Dream, om. Piste
Kaunis ja rodunomainen  ponitamma, kiinteä rakenne ja hyvä lihaskunto. Kaunismuotoinen pää ja ryhdikäs asento. Sopusuhtaiset piirteet. Liikkeet ponimaisia, mutta varmoja ja kauniita, kantaa itsensä hyvin kaikissa askellajeissa. Sivut ovat selkeät ja yleisilme on hyvä.

|| palkinto: Passo Sicuro Cloud, om. Ñoora
Melko korkea ja massiivinen ponitamma, mutta hyvä rakenne ja lihaksisto. Kaunis pää ja hyvin erottuva säkä. Liikkeet korkeita ja lennokkaita, hyppää todella hyvin ja kauniilla kaarella. Käyttää myös takaosaansa hyvin. Sivujen yleisilme on melko selkeä, mutta luonne on yhdessä kasassa epäsiististi.

||| palkinto: RF Challhope's Silver Girl, om. Ñoora
Aavistuksen takakorkea, mutta muuten hyvärakenteinen ja rodunomainen tamma. Hyväasentoiset jalat ja valpas katse. Liikkeet tikittäviä ja ponimaisia, mutta varmoja. Sivut ovat selkeät, ja kaikki tarvittavat tiedot löytyvät.

4. sijalla: Daddy's Girl, om. Piste
Erinomainen rakenne, ryhdikäs asento ja kaunis pää. Katse on valpas ja melko hyvä runko. Yhteistyöhaluinen luonne. Liikkeet ovat shetlanninponille tyypillisiä, mutta silti melko lennokkaita ja hyvin varmoja. Sivu on selkeä.

5. sijalla: Fazeriina, om. Nelli
Ryhdikäs asento, mutta lyhyt kaula. Hyvänmuotoiset kaviot, jalat ovat myös hyvässä asennossa. Liikkeet ovat lyhyitä, lievää etupainoa kaikissa askellajeissa, etenkin laukassa. Muuten yhteistyöhaluinen ja mukava tamma. Sivut ovat melko sekavat, ja luonnetta voisi olla enemmän.

Virtuaalitalli | A Sim-game Stable

ps. Jos pidät meistä, tykkääthän vrl:ssä

 

 

 

©2019 Cavalier - suntuubi.com